Kategori: iphonekamera

Jag borde få pris som proffsfikare haha. Denna bild är tagen för rätt längesen vad jag kan minnas. Spontan kvällsfika med fina Madde. Någon mer än jag som behöver dra ner på fikandet?
 
 
 

Kategori: iphonekamera

Alltså världens goaste vän vid namn Rim. Hon har också fått mig att börja tokäta omeletter! (För den delen så funkar den maträtten som både frukost, lunch och middag!)
 

Kategori: iphonekamera

Ur kamera-iphonenrullen bild 3: Jag gråter lite inombords över att Butterfingers inte finns i Sverige. Gaaah. Världens godaste godis, ever. Jordnötssmör + choklad = <3. Om någon ska till USA så skrik!
 

Kategori: iphonekamera

Jag som lovade på att bjussa bakom kulisserna på bloggen. Hängde i kontrollrummet på en av de sena GD-sändningarna i somras. Haha, skrattet när programledaren försvinner i direktsändning...
 
 
 

Kategori: Seriöst skrivande

Tänkte bjussa på en bild ur min kamerarulle varje dag. (HAHA läs: för lite att blogga om...) 
Och tja, kan inte alla bara erkänna att hälften av ens mobilbilder består av selfies på sig själva?
 
Jag och världens bästa vän. Fri tolkning på vi sysslar på på bilden... ;) 
 
 

Kategori: Seriöst skrivande

Jag är extremt fryssen av mig och blev för någon månad sedan förklarad med D-vitaminbrist. En av få saker som stod på min önskelista var dessa gos-tofflor. Sååå himla sköna och ja, dom sitter ofta på mina fötter haha. 
 
Och nej, denna blogg är inte meningen att bli en överlevnadsguide för människor som fryser, lovar... 
 
 
 

Kategori: Seriöst skrivande

Jag har nog inte tryckt på avtryckarknappen på kameran på evigheters evighet. Jises. Mot vår och sommar har jag faktiskt tänkt att kanske lite smått, börja plåta igen. Nu när jag faktiskt råkar ha 26 minuter in till Stockholm och för en gångsskull tusentals locations att välja på. Har typ glömt bort hur man gör. Jag menar, iso, slutartid, bländare, skärpan. Tja allt - Jag kommer ihåg lite som tur är haha.... 
 
Senaste gången jag fotade måste nog varit när jag fotade Frida tror jag?
 

Kategori: Seriöst skrivande

Tänkte liva upp denna blogg tids nog. Här kommer en bild från en nyårsafton jag gärna låter gå på repeat ett tag. Årsresumé kommer. Pöss.