Frilansande stillbildsfotograf & Reporter. Praktiserar framöver inom TV Produktion. Texten&Bloggen är under uppdatering. Bloggen är privat och åsikterna är mina.
Mitt CV hittar du HÄR
Bloggen är under konstruktion. Workolivia@hotmail.com Startsida
Sommaren 2014.
 I sommar har jag varit usel på att ta bilder tydligen (eller varit usel på att spara alla bilder från snapchat). Men denna sommar har varit både på botten och uppe på toppen. I sommar har jag bland annat:
 
blivit ledsen för att en bekant tog sitt liv alldeles för tidigt, umgåtts med fina vänner, jobbat lite för hårt i Almedalen, lekt kanin i presscentret, tagit en selfie med Linda Bengtzing, grottat ner mig i någonslags depression pga en praktik, sett Oscar Zia smita iväg med en ballong, skrattat, tränat på att vara uteliggare på en parkbänk, festat, tagit för många selfies, lekt glasögonorm, gjort Gurra till en glasögonorm, blandat chipsdipp med en morot, badat en gång, hängt i Leksand med släktingar, jobbat som entrévärd för Småstadsliv, firat midsommar, picknickat, träffat nya människor, vänt på dygnet, praktiserat på världens bästa ställe aka SVT, hittat min favoritredaktion, garvat åt en programledare som försvann i sändning,  hittat en person som klår ut alla kuratorer i världen, afterworkat, upptäckt att jag har halva släkten i Dalarna, varit på släktrunda med Bittan, fryst, myst, ätit för mycket godis, solat så jag nästan svimmat, haft panikångest, gråtit, sovit på golvet, kramas, krampat, saknat, träffat saknade människor, köpt en papperskorg, flyttat hemifrån....Och en miljard andra grejer som jag förmodligen glömt..
 
Och pluspoäng till den som orkat läsa igenom detta. I vilket fall, sommaren 2014 - tack världens bästa människor som gjorde den grym. Och återigen, tack till världens bästa Sujh som överhuvudtaget stod ut med mig när jag mer liknade ett nervvrak. Utan dig skulle jag inte varit lika stabil som jag är idag.
 

Kommentarer

Kom ihåg att du aldrig är helt anonym.

Namn:
Vill du bli ihågkommen?

Email: (publiceras ej)

Hemsida/blogg:

Kommentar: