Kategori: Seriöst skrivande

Alltså. Universums sämsta egenskap borde vara rastlöshet. Jag är en sån där person som måste göra något hela tiden för att inte dö ut. Och förstår mig inte på människor som ba "åh skönt med lite ledigt och en lugn dag hemma". Jag klarar max en sån dag sedan klättrar jag mer eller mindre på väggarna.
 
Alla ba: Olivia du måååååste lära dig att ta det lungt. Och min kropp ba: Ja kanske det. Och min hjärna ba: NEEEEEJ. 
 
Det är som att det kryper i kroppen. Hela tiden. 
 
Någon mer än jag som är såhär? 

Kategori: Seriöst skrivande

I somras gjorde jag en praktik på SVeriges Television på programmet Sverige Idag Sommar som sänds från taket i Falun. Klicka på bilden för att ta en titt på bakom kulisserna på SVT. Om TV är glammigt? Nja.
 

Kategori: Seriöst skrivande

Jag ska försöka sammanställa gamla tips om vad folk ville läsa om förut.
 
Men fortsätt gärna tipsa så ska jag försöka få ihop lite inlägg.
 
 
VAD VILL DU LÄSA OM?

Kategori: Seriöst skrivande

Hej alla fans. Skoja. Men mitt i all stress så tänkte jag faktiskt börja blogga igen. Inte för att mitt liv är så intressant just nu. Men ja, efter att inte ha bloggat på jag vet inte hur länge så tänkte jag ge det ett försök igen.
Jag saknar ju faktiskt bloggandet lite måste jag erkänna. Och nu kanske jag får en anledning att uppfylla åtminstone ett nyårslöfte - att börja fotografera igen. Vi får väl se hur det går!

För ett tag sedan var jag och Rim ut och fotade i ett iskallt Stockholm. Snoret rann och vi frös mer eller mindre ihjäl. Fräsch bloggstart dethär hörrni.