Kategori: Seriöst skrivande

SvT in my heart. Jag hängde som praktikant i 3 dagar. Både på studiogolvet och i kontrollrummet och träffade världens skönaste och grymmaste människor. Trivdes som fisken i vattnet samtidigt som all politik har gjort mig ... hjärndöd... Haha!
 
Eftersom jag praktiserade på Toppkandidaterna och Slutdebatten så kan jag tyvärr inte komentera valresultaten, trots att det kliar i fingrarna... Public Service ni vet. Jag vågar inte häva ur mig någon djupare information om praktiktiden av flera anledningar. Men en rolig grej var att under slutdebatten så fick jag sitta och bevaka twitterflödet åt en högre uppsatt person och kunde även påverka lite i sändningen. :)
 
Var det någon som kikade på slutdebatten eller toppkandidaterna?
 
 
 
 
 
 

Kategori: Seriöst skrivande

Alla har vi unika livsberättelser eller har upplevt unika saker i livet, jag tvivlar på att det finns människor som inte gjort/upplevt något unikare i livet.  Det kan också vara människor som lever med ett dolt förflutet eller något dolt i kroppen. Ibland slår mig tanken - vad har mina bekanta, vänner osv gjort/har/upplever medmera i sitt liv?
 
Jag känner eller har träffat många människor med dolda saker i kroppen, unika livsupplevelser, dolt förflutna eller de som gjort något mer eller mindre häftigt i livet. Dolda livsberättelser med andra ord. Tragiska som häftiga.
 
Jag har exempelvis en vän som har spelat på Prinsessans Madeleine och Chris O'neills bröllop.
Dock så var den roligaste komentaren från henne efter "Vi var jättenära kungen, men vi såg han inte!?!?"
 
Har du en vän som upplevt något större i sitt liv?
 
 
 

Kategori: Seriöst skrivande

Jag har inte riktigt tid för att blogga just nu. Men medans jag är borta i helgen så kör jag på frågestund.
 
SÅ, kör på. Ställ frågor om det ni undrar över så svarar jag senare.