Kategori: Seriöst skrivande

Alla instagrammar allt dem äter så jag kan lika gärna blogga om det. I alla fall så åt jag tomater till frukost och nu sitter jag och käkar popcorn till middag. Haha skoja bara. Åt faktiskt pommes och dipp på donken med en kompis. PS: Jag är mätt på dessa smörpopcorn i skrivande stund så då har jag ju frukost till imorgon. 
Intressant va?
 
 

Kategori: Seriöst skrivande

Jag kämpar just nu för att ta hand om mig själv. För jag är faktiskt nollåtta nu. (Wannabe Stockholmare)
Jag tänkte även försöka få min blogg att börja leva igen, istället för att skaffa blommor typ. Att försöka hålla blommor vid liv är ungefär lika jobbigt som att hålla en blogg vid liv. Nästan. 
 
Men jaja. Jag förstår av de senaste finaste kommentarerna att dömma att några är nyfikna på vad som hände. Jag kan meddela att jag är fullt levande. Trots att jag grottade ner mig i någonslags depression. Men en person lyckades däremot att få mig på fötter igen rent psykiskt. Dels för att hon fick mig på andra tankar genom att låta mig göra praktiken på SVT istället. Och dels för att hon bara är förjävla bra både i rutan och utanför.
 
Sujh. Är en av de mest fantastiska människorna jag har träffat. Öppen, ärlig, rolig, snäll, framåt, kreativ och bara så jävla bäst. Så för er som undrade, jag fick världens bästa veckor på SVT istället. Och världens bästa handledare. För jag menar, hur ofta får man en handledare som tom. bryr sig om så man äter och kommer hem ordentligt? Och bryr sig om ens privatliv trots att hon inte behöver?
 
Det är typ ett under att hon ens står ut med mig. Om hon nu gör det. 
För detta är en av de få personerna jag verkligen känner att jag kan snacka om allt med. Trots åldersskillnaden. Jag känner mig som en plutt som inte riktigt kan hjälpa tillbaka. Hur fan skall man tacka tillbaka? 
 
Sujh, du är världens bästa och snyggaste låtsasmorsa, handledare, vän och programledare. <3
 
PS: Fick några frågor om vad jag skall göra härnäst. - Ytterligare mer praktik inom TV-produktion. :)
Och om någon bryr sig om frågan "hur är det i Stockholm" så trivs jag bättre än någonsin.